לביבות נחשי תפוא עם בצל מקורמל פיקנטי לחנוכה טבעוני ללא גלוטן

לביבות נחשי תפוא עם בצל מקורמל פיקנטי לחנוכה טבעוני ללא גלוטן,
לבשל בקוביות של 4 ס״מ 1 וחצי ק״ג תפוא עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס וחצי כפית מלח הימלייה עד רכות,
לסנן וליבש על אש קטנה 4 דקות,
למעוך לפירה דקדק,
להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 3 בצלים מקורמלים קצוצים דקדק לערבב לתערובת אחידה,
להכניס לשקית זילוף עם צנתר גדול עגול,
ליצור ספירלות בצורת נחש מגולגל על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה,
לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ