שום סולו(שום של שן אחת)מטוגן טבעוני ללא גלוטן

שום סולו(שום של שן אחת)מטוגן טבעוני ללא גלוטן:
לקחת חבילה וחצי של שום סולו(או יותר)לקלף(מתקלף בקלות אחרי הורדת 1 מ״מ מכיוון השורש),
לחמם שמן עמוק,
להכניס את שיני השום לטגן עד רכות,
להעביר לנייר סופג מעט מלח הימלייה ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול