קרמבל פלאפל תוספת למאפים סלטים ולנישנוש טבעוני ללא גלוטן

קרמבל פלאפל תוספת למאפים סלטים ולנישנוש טבעוני ללא גלוטן:
להכין דייסת פלאפל:(ואו להפשיר):להשרות 1 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן,
לטחון במטחנת בשר חורים 3 מ"מ עם 2 בצלים גדולים חבילת כוסברה חבילת פטרוזיליה 2 כפות זרעי כוסברה ראש שום מקולף,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 2 כפיות כמון 3 כפיות מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס כפית סודה לשתייה 1 וחצי כוסות מים לערבב,
(אם רוצים לטגן כדורים יש לתת לנוח לתערובת במקרר שעתיים),
להכניס לכלי אכסון ולמקפיא (מתי שרוצים להכין כדורי פלאפל מפשירים את התערובת מטגנים בשמן עמוק להעביר למסננת לירידת שמן ובתאבון)
(מ ק"ג גרגירי חומוס יבשים יוצאים 2.5 ק"ג דייסה,
לפחות כמות יש לחלק את תוספות באותו היחס)
בתערובת לפלאפל כדורים אין קמח=ללא גלוטן).
להניח נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה,
ליצור משטח מלבני מהדיסה בעובי חצי ס״מ לרסס מעל מעט שמן,
לסמן עם קלף אפייה חריצים של 1 ס״מ לחתוך שתי וערב,
להכניס לתנור חם על 120 מעלות טורבו לאפות 15 דקות לעבור על הסימונים,
להמשיך לאפות עד הזהבה יפה התייבשות וקריספיות לחלק לקוביות,
לאפות עוד חמש דקות,
להוסיף ולהגיש על מאפים סלטים כקישוט על טחינה/חומוס וכנישנוש ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ