סלט שעועית אדומה עם קוביות בטטה צלויות ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

סלט שעועית אדומה עם קוביות בטטה צלויות ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 200 גרם שעועית אדומה ל10 שעות עם רבע כפית סודה לשתייה,
לסנן לבשל עם מים חדשים(ללא מלח)עד רכות לסנן ולצנן,
(400 גרם אחרי הבישול),
לקחת 3 בטטות קטנות צרות וארוכות לחתוך לרבעי טבעות בעובי 1 ס״מ להכניס לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות שמן זית חצי כפית אבקת תימין וחצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לצנן.
להכניס לקערת ערבוב את השעועית והבטטה להוסיף חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצה דקדק ו2 בצלים מקורמלים לערבב,
להוסיף 3 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון חצי פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

סלט שעועית אדומה עם קוביות בטטה צלויות ובצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ