ציפס בטטה בצורת גלים טבעי טבעוני ללא גלוטן

ציפס בטטה בצורת גלים טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת בטטות צרות ועגולות בקוטר 4-6 ס״מ לקלף,
להכניס למעבד מזון עם סכין גלים בעובי 2 מ״מ(אצלי מגימיקס)לחתוך לפרוסות בצורת גלים,
לחמם שמן עמוק,
להכניס לשמן לטגן עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג ואו מסננת להמליח עם מלח הימלייה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ