חנות בשר מומלצת

לאכול טוב זו פריבילגיה, ועל פריבילגיות לא משתלם לוותר. אם יש לכם הזדמנות לקנות את הבשר שאתם אוכלים אצל קצב עם חנות בשר מומלצת, הרי שזו סיבה לחגיגה. האיכות, הארומה, הטעם, הכול יהיה טוב יותר, ואתם תיהנו מהארוחה שלכם הרבה יותר.

 

בין אם אתם מבשלים לעצמכם בבית, עושים "על האש", או מארחים חברים או משפחה, בשר איכותי וטרי זו תמיד חגיגה אמיתית. כדי להביא את הארוחה לשיאים חדשים, צריך לדעת לרכוש את הבשר הנכון, וגם כיצד להכין אותו. כולם אוהבים בשר טוב, סטייקים, שיפודים, קבבים, המבורגרים, אבל האם אתם יודעים לבחור בשר? והאם אתם יודעים איך להכין אותו?

 

איזה בשרים תמצאו בקטלוג של חנות בשר מומלצת

חנות בשר מומלצת באמת תציע לכם לא רק טריות, אלא גם מגוון מרתק והזדמנות לחקור לתוך עולם הבשרים, להכיר טעמים, תבשילים, וחלקים שונים בבקר, ובכלל.

רק כמה דוגמאות לבשרים שמחכים לכם בקצביה רצינית:

  • וואגיו – Wagyu – מדובר בארבעה גזעים של בקר שמגודל במקור ביפן, אך כיום גדל גם באופן נרחב ביבשת אוסטרליה, בצפון אירופה (ארה"ב וקנדה), וגם בבריטניה. הבשר נחשב משובח במיוחד, וחובבי בשר בכל העולם משבחים אותו.

  • רגל לחמין – אם יש משהו טוב שמתבשל בקדירה, חייב להיות בו רגל, וחמין הוא אחד התבשילים המועדפים על הקהל הישראלי. חמין טוב מתיישב על התוכן הבשרי שבו, ויונק ממנו טעמים כמו שאנחנו יונקים את לשד העצם. חתיכת הרגל הנכנסת למרק או לחמין שלכם כוללת ג’לטין טבעי המפריש טעמים מופלאים ועגולים והופך את התבשיל לכל מה שהוא.

  • עישון בשרים – לא כל בשר כדאי לעשן, שכן יש בשר שטעים יותר בטריותו, ובשר שמעושן טוב יותר. אונטריב למשל, נתח המתחיל כבר מצוואר הפרה ויורד עד לבטן, מציע טעם מאוד עשיר, ועובד טוב בעישון. הדבר נכון גם לצלעות ולצוואר הטלה, ואם אתם לא מחזיקים במעשנת ביתית, הרי שתוכלו לרכוש בשר מעושן, לדוגמא שוק או חזה אווז, בטעם מופלא באמת.

לקנות לבד – להכין לבד: איך להכין המבורגר ביתי

חנות בשר מומלצת באמת היא כזו שנותנת לכם לא רק בשרים איכותיים, אלא גם השראה. דברו עם כל חובב בשר אמיתי, והוא כבר ישמח לחלוק אתכם את הטריקים שלו, את הדרכים שלו, איך הוא מוציא את המיטב מהבשר שהוא רוכש. דוגמא לכך היא באינספור מתכוני ההמבורגרים הביתיים שיש שם בחוץ, להשראה.

 

המתכון הבסיסי ביותר אשר מסביר איך להכין המבורגר ביתי באמת קל להבנה והכנה, ומשם אתם יכולים לקחת את זה לכל מיני כיוונים. רכשו בשר טחון שמן וטעים כגון צוואר או צלעות, או אפילו שפונדרה שמנמנה, ולערבב עם שומן ביחס של 2 יחידות שומן ליחידת בשר. מעסים היטב לכדי עיסה יציבה, ובזה זה נגמר. תבלינים, תוספות, וכיו"ב – כיד הדמיון הטובה.

 

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ