אבקת עלי לימון מיובשים לתיבול וניחוח טבעוני ללא גלוטן

אבקת עלי לימון מיובשים לתיבול וניחוח טבעוני ללא גלוטן:
לקטוף עלי לימון לשטוף,
להכניס למכונת יבוש ליבש ואו ליבש בשמש הביתית,
להכניס לקערה לרסק עם היד להוציא את הגבעול האמצעי של העלים,
להעביר למטחנת תבלינים לטחון לאבקה,
מתאים לתיבול חמוצים כבושים ותבשילים,
נותן טעם וניחוח לימוני ובתאבון.

 

אבקת עלי לימון מיובשים לתיבול וניחוח

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר