סלט פרחי כרובית אפויות בתנור ברוטב אסיאתי פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

סלט פרחי כרובית אפויות בתנור ברוטב אסיאתי פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
לרוטב:להכניס לצנצנת 3/4 כוס רוטב צילי מתוק 2 כפות סויה 2 כפות סילן 2 כפות שמן זית כף שום כתוש רבע כפית מלח הימליה לנער לערבוב,
לקחת כרובית גדולה 1 ורבע ק״ג לפרק לפרחים קטנים,
לבשל עם חצי כפית מלח הימליה 8 דקות לאחר רתיחה על אש קטנה לסנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס מעל מעט שמן לפזר מעל מעט פלפל שחור גרוס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה ומעט חריכה לקרר,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס בצל ירוק קצוץ דקדק ו 3 כפות שומשום קלוי לערבב,
להוסיף אל הרוטב לערבב,
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר