אבקת שורש פטרוזיליה טבעית טבעונית ללא גלוטן

אבקת שורש פטרוזיליה טבעית לתיבול וארומה טבעונית ללא גלוטן:
לקחת 5 שורשי פטרוזיליה(קיימים עכשיו שורשי ענק במחיר מצחיק)לקלף ולחתוך לג'ליאנים (עם קולפן ג'וליאנים ואו במעבד מזון ואו בפומפייה גסה)להניח במגשי מכונת הייבוש על יבוש מלא,
(אפשר בתנור על 60 מעלות טורבו לזירוז הייבוש)
לטחון במטחנת תבלינים לאבקה,
ויש לנו תבלין (לזמנים ששורש הפטרוזיליה קטן ומצומק)מתאים למרקים תבשילים פשטידות ומאפים ובתאבון.
(אכסון בפריזר)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ