שום ירוק טרי טחון לשימוש והקפאה עתידית טבעוני ללא גלוטן

שום ירוק טרי טחון לשימוש והקפאה עתידית טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1 ורבע ק״ג שום ירוק(7 ראשים אפשר יותר),
(לאחר קילוף והורדת העלים והשורשים נשארו 650 גרם שום וגבעולים לטחינה),
לחתוך את ראשי השום עם 10 ס״מ מהגבעול ועוד 10 ס״מ מהגבעול,
לחתוך את השורשים ולקלף את ראש השום מהקליפות הסגולות,
לחתוך כל ראש לארבע להוריד את משולשי השורש להוציא את החלק הקשה ממרכז הראש,
לטחון במטחנת בשר את רבעי ראשי השום וחלקי הגבעולים לקערת ערבוב,
להוסיף 50 מ״ל שמן וכפית מלח הימלאיה לערבב,
להכניס לקופסאות אכסון לאכסן בפריזר ובתאבון.
(מתאים לכל המתכונים שיש בהם שום שהרבה יותר ארומטי וטעים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר