עלי גפן ממולאים בלבנה מסורתית ביתית אסלי עם אגוזים וזעתר לשבועות ויתר השנה

עלי גפן ממולאים בלבנה מסורתית ביתית אסלי עם אגוזים וזעתר לשבועות ויתר השנה,

להכין לבנה:לקחת 1 ליטר יוגורט עיזים או כבשים (לפחות 3.8% שומן)2 שמנת חמוצה (27% שומן) 1 כף מלח הימלייה לערבב על חיתול בד, להניח על מסננת שמונחת על סיר במקרר ל24 שעות לירידת הנוזלים ויש לנו לבנה,לערבב בלבנה 5 כפות אגוזי מלך קלויים וגרוסים דק ו2 כפות עלי זעתר יבשים טחונים דקדק.

לקטוף עלי גפן טריים(אני קטפתי אצל חבר)לשטוף טוב,

להרתיח סיר מים עם 2 כפות מלח ו3 כפות מיץ לימון,

לחלוט את העלים 5 דקות להעביר לקערה עם מים וקוביות קרח(לעצור את הבישול)

לפרוס כל עלה להניח מעט מהלבנה ולקפל מהצדדים ולגלגל לגליל ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול