ריבת תפוזים סיניים דלת סוכר בניחוח ווניל וקינמון

ריבת תפוזים סיניים דלת סוכר בניחוח ווניל וקינמון,

לקחת 1 וחצי ק״ג תפוזים סיניים לשטוף,לנקב חורים עם מזלג להניח בסיר,

להוסיף מעל כוס וחצי סוכר(300 ג״ר)וכוס וחצי סוכר דמררה(300 ג״ר)לתת להגיר נוזלים לילה,

להוסיף כוס וחצי מים 2 כפיות תמצית ווניל חצי כפית קינמון 3 כפות מיץ לימון,

לבשל על אש קטנה שעתיים וחצי,

לקרר,

להעביר לצנצנות מעוקרות עם מים רותחים,

לאחסן במקרר(האחסון לשנה נגמר הרבה לפני)ובתאבון.

(מתאים לנשנוש למאפים לעוגות לעוגיות ולחלוקה לחברים)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול