פרחי כרובית אנטי פסטי בתנור עם טחינה טבעוני ללא גלוטן

פרחי כרובית אנטי פסטי בתנור עם טחינה טבעוני ללא גלוטן,

להכין טחינה איך שאוהבים(2 כוסות),

לקחת כרובית בינונית(1200 ג״ר)לפרק לפרחים גדולים,

לבשל עד חצי רכות עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)לסנן ליבש על האש 5 דקות,

לפזר מעל 4 כפות שמן זית,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה פלוס לצנן,

להעביר לקערת ערבוב לצקת מעל את הטחינה לערבב קלות ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול