גחנומלווח עם נגיעות דבש לחגי תשרי המתוקים ביצים ורוטב עגבניות פיקנטי,

גחנומלווח עם נגיעות דבש לחגי תשרי המתוקים ביצים ורוטב עגבניות פיקנטי,
לקחת סיר לג'חנון ( גודל הסיר קוטר 20 גובה 12)לרפד עם שכבת לחם (או פיתות לספיגת עודפי שומנים),
להניח מעל נייר אפייה שיצפה גם את הדפנות,
לקחת מלווח מופשרים למרוח דבש,
לקפל משני הצדדים 41 מהעיגול פנימה ואז לגלגל לגליל,
להכניס לסיר בעמידה עד שהסיר מלא לטפטף מעל מעט דבש,
(אצלי נכנסו 8 מלווח הם תופחים באפייה),
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לשעה וחצי להוריד את החום ל90 מעלות לאפות לילה שלם לתלוש ובתאבון.
יוצא מעדן מתקתק לחגים(להגיש עם ביצה חומות עגבניות שרי מתוקות ומרוסקות וסחוג ואו עם טחינה ירוקה )

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ