עוגת גבינה ניו יורק

מתכון עוגת גבינה ניו יורקעוגת גבינה קלאסית שלא תרצו להפסיק לאכול כל השנה.
הקפידו על זמני התנור והקירור! עוגה קלה מאוד להכנה.

 

תבנית קפיצית עגולה בקוטר 24 סמ

 

לבסיס:

כוס וחצי עוגיות חמאה מרוסקות

5 כפות חמאה מומסת

2 כפות סוכר חום

קורט מלח

 

לקרם:

850 גרם גבינת שמנת – אחוז שומן גבוה

3 כפיות תמצית וניל איכותית

2 כוסות סוכר

6 ביצים

3 כפות קמח

שלושת רבעי כוס שמנת חמוצה

 

אופן ההכנה

  • לחמם תנור מראש ל 160 מעלות ולשים תבנית תנור בחלק התחתון של התנור
  • משמנים את תבנית העוגה בחלקה הפנימי
  • מערבבים היטב את חומרי המלית ומשטחים היטב בתחתית התבנית, מעבירים את התבנית למקרר
  • בקערת המיקסר מוסיפים את גבינת השמנת, סוכר וקמח וקציפים במהירות בינונית כדקה לערבוב החומרים
  • מוסיפים את תמצית הוניל ומלח ומערבבים במהירות נמוכה לאיחוד החומרים
  • מוסיפים את הביצים אחת אחת ולא כולם יחד תוך כדי ערבול במהירות נמוכה
  • להוסיף את השמנת חמוצה ולערבב עם לקקן עד לאיחוד – לא לערבב יתר על המידה
  • הוציאו את תבנית העוגה מהמקרר ושפכו מעל תחתית העוגה את הקרם
  • בתבנית שבתחתית התנור שפכו מים רותחים עד לחצי הגובה
  • על רשת תנור מעל התבנית עם המים שימו את תבנית העוגה
  • אפו את העוגה כשעה וחצי עד להזהבה קלה וכשרואים שהגבינה כבר לא נוזלית
  • השאירו את העוגה בתנור מכובה כ 45 דקות
  • הוציאו, כסו למעלה בנייר כסף ושימו במקרר לכ 4 שעות לפני שאוכלים

 

ניתן להמיס 200 גרם שוקולד לבן עם מיכל שמנת מתוקה ולשפוך מעל העוגה

להחזיר לקירור לפחות לשעה ותיהנות מעוגה מושלמת!

 

 

הצעת הגשה:

בזמן ההגשה הוסיפו מעל כל חתיכת עוגה פירות טריים שאתם אוהבים כמו תותים, אוכמניות, תותי עץ או חמוציות

 

 

 

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

 

 

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה