מצרכים (3 מנות):
3 נתחי סלמון - 200 גרם לכל נתח
תיבול לדג: כף וחצי מיץ לימון, כף וחצי שמן זית, 2 שיני שום כתושות, רבע כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
ציפוי אגוזים: 60 גרם אגוזי מלך טחונים, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית שטוחה מלח, כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת (תלוי בטעם שלכם).
אופן הכנה:
לחמם תנור מראש ל200 מעלות.
לערבב את חומרי התיבול (מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל שחור) ולתבל את נתחי הסלמון.
להניח את הנתחים בתבנית על נייר אפייה.
לערבב את חומרי הציפוי (אגוזים טחונים, פפריקה, מלח ותבלין פטרוזיליה/כוסברה) ולהניח על החלק העליון של כל פילה.
יש להדק קלות.
להכניס לתנור חם ואופים במשך 17-20 דקות - לא יותר אחרת הדג יתייבש
בתיאבון
מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה/מתכון
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים