לכל חובבי הנענע,
אני מת על תה עם נענע ולא רק תה, השימושים בירק זה רבים מאד, כולל מיץ לימונענע, סלטים ועוד.
הגעתי למסקנה כי הדרך הטובה ביותר לשמור על טריותה היא בשמירתה בתוך תבנית במקרר המבודדת עם ניר מגבת או כל נייר אחר, רצוי בשתי שכבות.
מניחים ניר בתחתית התבנית ובדפנותיה, רצוי תבנית מפלסטיק המעבירה פחות טוב את הלחות מחלל המקרר אל חלל פנים הקופסא. מניחים את אשכול הנענה הלא שטופה, (אנו צריכים לשאוף למינימום לחות בתוך התבנית) ומכסים שוב בנשכבת ניר. ככל ששכבת הנייר תהיה עבה יותר כך היא תגן על הנענע. סוגרים את המכסה ומניחים במקרר.
מניסיוני, ניתן לשמור על הנענע באופן זה קרוב לשבועיים ימים.
מאחל לכם הנאה מרובה.
אשמח לקבל תגובות.