נשארה לכם כרובית במקרר? לא רוצים לזרוק אותה? יש לי המלצה למתכון מעולה:
מרק שמנת וכרובית.
מבשלים אותה במים כחצי שעה ומסננים.
בסיר נפרד מטגנים בצל מוסיפים את הכרובית וממשיכים טיגון כ 3 דקות.
מוסיפים מים לגובה שיכסה את הירקות + 500מל שמנת ו2 כוסות חלב + מלח/פלפל/אבקת מרק עוף ואבקת מרק פטריות לפי הטעם.
מבשלים כחצי שעה.
אני אישית בסוף הבישול טוחנת את המרק עם מוט בלנדר ויוצא מושלם! אפילו הילד הקטן שלי אוכל בלי בעיות!