רוצים ארוחה לעבודה ואין לכם זמן לבשל? גם לי אין
בגלל זה אני מכינה מתכונים מהירים מאוד אבל טעימים מאוד
לוקחים חתיכות עוף - בוחרים חלקים שאוהבים, אני למשל אוהבת שוקיים או כרעיים
מפזרים על העוף מעט שמן זית, מלח גס, רוטב ברביקיו לפי הטעם
בין העופות שמים: בצל חתוך לקוביות גדולות, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות (לא חובה לקלף), כ-2 עגבניות חתוכות לרבעים
שמים בתנור בחום של 250 מעלות כ חצי שעה ואז מעבירים לתוכנית גריל כדי לצרוב את העוף ולתת לו מראה כהה ויפה
אני הופכת את העוף כדי שיהיה קריספי מכל הכיוונים
בהצלחה ובתאבון
שמים בתנור