הילדים שלי ממש אוהבים פשטידת פסטה אבל לכל אחד מהם יש כל פעם הערה אחרת על מתכונים שאני מנסה ולכן החלטתי לקחת את כל מה שהם אוהבים ואת הידע שלי בבישול ואפיה והרכבתי פשטידה לבד
הם מרוצים מאוד מהתוצאה
חומרים:
חבילת איטריות פסטה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת 22% שומן - אני משתמשת בנועם
150 גרם גבינה בולגרית 24% מוגרדת
2 ביצים
1 קוטג' או גבינה לבנה - אני כל פעם שמה מה שיש לי במקרר - יוצא מצויין עם כל אחד מהם
מלח ופלפל לפי הטעם
כף שטוחה אבקת מרק עוף - נשמע מוזר? אל דאגה - יש לזה טעם מעולה
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה במים
מעבירים למסננת, שוטפים היטב במים קרים ומסננים את הנוזלים
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה ומוסיפים את יתרת החומרים
מערבבים היטב
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים תבנית ומשטחים את התערובת
מכסים בנייר כסף
אופים בתנור כ 20 דקות עם נייר כסף
מורידים את הנייר וממשיכים לאפות עוד כ 20 דקות עד להשחמה קלה של החלק העליון
מצננים כ 15 דקות לפני שחותכים
בתיאבון
* בתמונה רואים את הפשטידה לפני כניסה לתנור