המבורגר אפונה(פלאפל לרגישים לחומוס)בלחמנייה טבעוני ללא גלוטן

המבורגר אפונה(פלאפל לרגישים לחומוס)בלחמנייה טבעוני ללא גלוטן,
להכין דייסת פלאפל מאפונה:
להשרות חצי ק״ג אפונה יבשה ל 8 שעות לשטוף ולסנן,
להכניס למעבד מזון 4 שיני שום(אפשר כף וחצי שום כתוש קפוא) בצל סגול בינוני חצי חבילת כוסברה וחצי חבילת פטרוזיליה לרסק דקדק,
להכניס את האפונה המושרת לטחון בפולסים לגרגירים(לא משחה)
להעביר לקערת ערבוב להוסיף,
כפית וחצי כמון כפית וחצי מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית סודה לשתייה חצי כוס מים,
לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר להתייצבות לפחות לשעתיים,
לקחת רינג בקוטר 8-10 לפי קוטר הלחמניות להניח על מחבת נון סטיק ליצור המבורגרים בעובי 1 וחצי ס״מ(לשלוף את הרינג),
לטגן(ללא שמן)על אש בינונית(להפוך כמה פעמים)עד הזהבה יפה,
לחצות לחמניות ללא גלוטן לחצי להניח על מחבת חמה לשרוף קלות,
למרוח על בסיס הלחמנייה מעט טחינה להניח מעל פרוסות עגבנייה להניח מעל פרוסות חציל כבוש,
להניח מעל את ההמבורגר ולכסות עם מכסה הלחמנייה מרוח בטחינה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר