קמח אורז בסמטי מלא יצור ביתי טבעוני ללא גלוטן,
(קיבלתי מתנה מטחנת תבלינים מקצועית מהילדים)
לקחת כוס וחצי אורז בסמטי מלא(יבשים)להכניס למטחנה,
לסגור עם סגר הביטחון להפעיל ל2-3 דקות לנתק מהחשמל,
לפתוח לבדוק אם הטחינה הגיעה לאבקה אם לא לחזור על הפעולה בפולסים של דקה,
להעביר לכלי אטום ויש לנו קמח אורז ובתאבון.
(אין לנו תלות בחנויות ובמחיר עלות המטחנה כ1000 שקל אפשר לקנות כמה חברים ואו משפחה גדולה)
(חשוב מאוד להקפיד על הוראות הבטיחות)
(המטחנה טוחנת את כל הקטניות היבשות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>