פלאפל בחצי בגט פיקנטי עם עשבי תיבול טבעוני ללא גלוטן
להכין דייסה לפלאפל:
להשרות 1 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן,
לטחון במטחנת בשר חורים 3 מ"מ עם 2 בצלים גדולים חבילת כוסברה חבילת פטרוזיליה 2 כפות זרעי כוסברה ראש שום מקולף,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 2 כפיות כמון 3 כפיות מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס כפית סודה לשתייה 1 וחצי כוסות מים לערבב,
(אם רוצים לטגן כדורים יש לתת לנוח לתערובת במקרר שעתיים),
להכניס לכלי אכסון ולמקפיא (מתי שרוצים להכין כדורי פלאפל מפשירים את התערובת מטגנים בשמן עמוק לנייר סופג ובתאבון)
(מ ק"ג גרגירי חומוס יבשים יוצאים 3 ק"ג דייסה,לפחות כמות יש לחלק את תוספות באותו היחס)
בתערובת לפלאפל כדורים אין קמח=ללא גלוטן.)
לחמם חצי בגט בתנור לחתוך לחצי להוציא חלק מהרך הפנימי,
למרוח טחינה להוסיף עגבניות חצילים כבושים ואת כדורי הפלאפל ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>