לביבה משעועית בובס(לימה)מאתמול טבעוני ללא גלוטן

לביבה משעועית בובס(לימה)מאתמול טבעוני ללא גלוטן,
נשארה שעועית מהמסבחה לימה(שעועית בובס)!!
(להשרות חצי ק״ג שעועית לימה(בובס)עם חצי כפית סודה לשתייה ל 8 שעות,
להחליף מים להרתיח חצי שעה להחליף מים להרתיח שנית,
להוסיף 6 שיני שום ענף מרווה רבע כפית צילי יבש גרוס חצי כוס שמן,
לבשל שעתיים על אש קטנה להוסיף חצי כפית מלח הימלייה לבשל עד אידוי רוב המים עד לסמיכות הרצוייה)
לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית,
להניח בשכבה אחידה ובצורת עיגול לטגן מצד אחד,
(הלביבה נפרדת מהמחבת)להפוך בהנפה באויר ואו בעזרת צלחת,
לטגן מהצד השני להעביר לצלחת הגשה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר