בטטה סגולה עם ערמונים ובצל מקורמל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
לקלף 4 בטטות סגולותֿ(750 ג״ר)ולחתוך לטבעות של 3 ס״מ,
לבשל עד רכות לסנן וליבש על אש קטנה 3 דקות,
לקחת 4 בצלים מקורמלים להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף 2 חבילות ערמונים(200 ג״ר)חתוכים לחצי לטגן בתערובת 3 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את הבטטות לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>