חמין מיני תפוא וקטניות פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
להשרות עם חצי כפית סודה לשתייה 300 ג״ר חומוס יבש ל 8 שעות,
להשרות עם חצי כפית סודה לשתייה 300 ג״ר שעועית שחורה ל8 שעות,
להשרות עם חצי כפית סודה לשתייה 300 ג״ר שעועית העין השחורה(לובייה) ל 8 שעות,לשטוף ולסנן,
לקחת 3 שקיות קוקי לחורר עם מחורר משרדי הרבה חורים,
למלא בכל שקית את הקטניות לקשור להשאיר מקום הקטניות תופחות,
לקרמל 5 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)3 כפות סילן 3 כפות פפריקה כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס כף מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להעביר לסיר בישול איטי(6 וחצי ליטר),
להוסיף 1 וחצי ק״ג מיני תפוא מקולפים מזני גורמא,
להניח מעל את 3 שקיות הקטניות,
להוסיף עד 2 ס״מ מקצה הסיר מים רותחים,
להפעיל את הסיר על חום גבוה לאחר רתיחה של שעה להעביר לחום נמוך,
לבשל במשך לילה לפחות 12 שעות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>