מלפפונים כבושים(חמוצים)פיקנטיים מבית סבתא לולה בניחוח שמיר וסלרי בטעם של פעם,
לקחת 1 וחצי ק"ג מלפפונים קטנים טריים וקשים לשטוף וליבש,
לעקר צנצנת בכוס מים רותחים לשפוך את המים,
לשים בתחתית הצנצנות 1/4 חבילת שמיר 3 שיני שום חצויות 3 עלי דפנה 4 גבעולי סלרי צעירים עם העלים,
למלא במלפפונים הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל 41 חבילת שמיר 3 שיני שום חצויות 3 עלי דפנה 4 גבעולי סלרי צעירים עם העלים,
להכין את מי הכבישה :כוס חומץ 2 כפות מלח כף סוכר 4 כוסות מים רתוחים חמימים רבע כפית צילי יבש גרוס לערבב ולהמיס את המלח והסוכר,
למזוג לצנצנת להשלים עם מים רתוחים חמימים עד למעלה לסגור,
להעמיד בשמש הביתית לאחר שבוע מוכן ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>