סלט אבוקדו עם עגבניות ועשבי תיבול טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך לקוביות של חצי ס״מ 2 אבקדו גדולים בשלים(לא רכים מדי),
להכניס לקערת להוסיף 4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות חצי כוס עירית קצוצה דקדק חצי כוס פטרוזיליה(רק העלים)קצוצים דקדק לערבב,
להוסיף 3 כפות מיץ לימון 3 כפות שמן זית מלח הימלייה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם לערבב,
לתת לנוח במקרר שעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>