קאשלך מיט לוקשן(כוסמת עם פסטה פארפלה(עניבות))פיקנטי טבעוני:
לבשל עד רכות אל דנטה 250 ג״ר פסטה פארפלה(עניבות)לסנן,
להכין כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה) בכף שמן 2 דקות,להוסיף 3 כוסות מים,להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים.
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית פלפל שחור גרוס מעט צילי יבש גרוס(כמה שאוהבים חריף אם מיועד לילדים ללא הצילי)3 בצלים מקורמלים,
לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הפסטה המבושלת לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון,
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>