חמין תפוא ביצים וגחנון פיקנטי צמחוני:
לקרמל 5 בצלים גדולים בשישיות טבעות,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) 3 כפות פפריקה כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צילי יבש גרוס כף מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להעביר לסיר בישול איטי(6 וחצי ליטר),
להוסיף 1 וחצי ק״ג מיני תפוא מקולפים מזני גורמא,
להוסיף מים רותחים עד 1 ס״מ מעל תפו״א,
להפעיל את הסיר על חום גבוה לאחר רתיחה של שעה להעביר לחום נמוך,
להוסיף 6 ביצים לבשל שעתיים,
להניח מעל 4 ג‘חנונים לבשל לילה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה ירוקה פיקנטית ורסק עגבניות פיקנטי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>