בצלי שאלוט כבושים(מוחמצים)בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 חבילות בצלי שאלוט(700 ג״ר)לחלוט במים רותחים 8 דקות (עוזר לקילוף)לצנן ולקלף,
למשרה:להכניס לסיר כוס ורבע מים כוס ורבע חומץ תפוחים 4 כפות סוכר כף מלח גס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית זרעי חרדל 4 עלי דפנה 6 שיני שום חצויות להרתיח 4 דקות,
להוסיף את בצלי השאלוט להביא לרתיחה ולהרתיח 8 דקות,
להעביר לקערה לקירור מלא על השיש,
להכניס לצנצנת מעוקרת(עם כוס מים רותחים-לשפוך),
להכניס למקרר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>