בצלי שאלוט כבושים(מוחמצים)בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן

בצלי שאלוט כבושים(מוחמצים)בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 חבילות בצלי שאלוט(700 ג״ר)לחלוט במים רותחים 8 דקות (עוזר לקילוף)לצנן ולקלף,
למשרה:להכניס לסיר כוס ורבע מים כוס ורבע חומץ תפוחים 4 כפות סוכר כף מלח גס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית זרעי חרדל 4 עלי דפנה 6 שיני שום חצויות להרתיח 4 דקות,
להוסיף את בצלי השאלוט להביא לרתיחה ולהרתיח 8 דקות,
להעביר לקערה לקירור מלא על השיש,
להכניס לצנצנת מעוקרת(עם כוס מים רותחים-לשפוך),
להכניס למקרר ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה