סלט אבוקדו ורימון בניחוח סלרי טבעוני ללא גלוטן:
לקלף ולחתוך לקוביות קטנות 2 אבוקדו להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 כפות מיץ לימון מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח הימלייה,
לערבב להוסיף 2 גבעולי סלרי צעירים קצוצים דקדק(2 כפות)2 וחצי כוסות גרגירי רימון,
לערבב להכניס לשעתיים למקרר לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>