פסטה בינונית (קינוח מבית סבתא)בניחוח קינמון דמררה וווניל טבעוני:
לבשל חצי חבילת פסטה(200 ג״ר) בינונית לסנן,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כפית קינמון כפית תמצית ווניל 2 וחצי כפות אבקת סוכר דמררה לערבב ובתאבון.
(אפשר 3 שקיות סוכר ווניל במקום התמצית וסוכר הדמררה)
(מעדן זיכרון ילדות מבית סבתה לולה)
(כמובן אפשר להכפיל כמויות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>