גלידת שמנת בטעם סלק בניחוח פיסטוק:
לרסק בבלנדר 150 סלק מבושל(בוואקום)עם כל הנוזלים משקית הסלק (אפשר 150 ג״ר סלק מבושל וחצי כוס ממי הבישול)מיץ מחצי לימון 2 כפות אבקת סוכר דמררה לסנן דרך מסננת,
להקציף במקסר 2 שמנת מתוקה 1 פודנג בטעם פיסטוק,
לאחר 3 דקות הקצפה להוסיף את מי הסלק הטחון,
להקציף לקצפת יציבה,
להעביר לכלי 18 על 15 גובה 4(או תבנית אינגליש קיק),
לישר ולסמן(לקשט)עם מזלג פסים להכניס לפריזר לפחות ל 5 שעות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>