פסטה בינונית עם שעועית ירוקה ובצל מקורמל פיקנטית וטבעונית:
לחלוט במים רותחים 300 ג״ר שעועית ירוקה קפואה במשך 8 דקות,
לבשל 250 ג״ר פסטה בינונית לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את השעועית לטגן בתערובת 4 דקות,
להוסיף חצי כוס מים ואת הפסטה המבושלת לערבב,
לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>