חבילה פסטה פנה (500 גרם)
*ניתן להשתמש בכל סוג פסטה שרוצים
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
כוס מים
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ גס
תיבול:
אבקת מרק עוף לפי הטעם – ניתן להחליף בתחליף אבקת מרק טבעי ואיכותי – לחצו כאן למתכון
כף פפריקה
מלח ופלפל לפי הטעם
גבינת פרמז'ן ועלי בזיליקום להגשה (לא חובה)
בסיר ראשון מרתיחים מייל עם מעט שמן רגיל וכפית מלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
בסיר שני מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב מידי פעם עד לריכוך
מוסיפים קופסא עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, תבלינים וכוס מים
מחכים שירתח ואז מנמיכים את האש
מבשלים עוד כ 15 דקות
לוקחים בלנדר מוט וטוחנים קלות את הרוטב כדי שלא יישארו חתיכות גדולות
מערבבים כמות רוטב לפי הטעם בכל צלחת פסטה, מגרדים מעל פרמזל ומסיימים עם עלי בזיליקום לקישוט וטעם
מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה?
חייגו 0722-400-400
או שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם
נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:
|
|