שוקיות כנפי עוף ברוטב פילפלים עשיר:
לקחת חבילת שוקיות(1 ק״ג)לנקות,
לחמם מעט שמן לטגן לסגירה משני הצדדים עד הזהבה יפה,
להוציא לצלחת,
להוסיף לשמן 3 בצלים לקרמל אותם,
להוסיף 3 כפות פפריקה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בתערובת לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים חתוכים בקוביות של 1 ס״מ,
לאדות בתערובת 4 דקות להוסיף כוס וחצי מים,
לבשל על אש קטנה חצי שעה להוסיף את השוקיות,
לבשל על אש קטנה 40 דקות בחצי הזמן להפוך ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>