קאשלך מיט לוקשן(כוסמת עם אטריות דקות)ערמונים ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל 200 ג״ר אטריות דקות לסנן,
לחתוך לרבעים 200 ג״ר ערמונים(2 חבילות)בוואקום,
לבשל כוסמת:לטגן 2 דקות כוס ורבע כוסמת קלוייה(חומה)ב 2 כפות שמן,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית צילי יבש גרוס לבשל 4 דקות על אש קטנה,
(אם מיועד לילדים ללא הצילי)
להוסיף את הערמונים לבשל על אש קטנה 2 דקות,
להוסיף את האטריות לבשל על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>