ציפס תפוא עם שעועית אפוייה ברוטב עגבניות ובצל מקורמל:
(מנה מחממת לימים קרים),
לבשל עם קליפה עד רכות 10 מיני תפו״א מזני גורמה לקרר ולקלף,
לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ,
לסנן קופסאת שעועית אפוייה ברוטב עגבניות(לא חייב),
לחמם מחבת עם 3 כפות שמן זית להוסיף את תפו״א ולטגן עד הזהבה,
להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית פלפל שחור גרוס 3 בצלים מקורמלים מלח הימלייה לפי הטעם,
לטגן 4 דקות,
להוסיף את השעועית לבשל 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>