חמין תפוא קטניות וטופו טבעוני ללא גלוטן:
להשרות לחוד כוס ורבע מכל קטנייה עם רבע כפית סודה לשתייה ל8 שעות לשטוף ולסנן(שעועית בובס,שעועית מנומרת בובס,חומוס ושעועית העין השחורה(לובייה)(אפשר כל קטנייה שאוהבים)
לחורר(הרבה חורים)עם מחורר משרדי 4 שקיות קוקי(לכניסת הנוזלים המתובלים)
לקרמל 8 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות פפריקה 4 כפות סילן לטגן בבצלים 4 דקות לפתיחת טעמים,
לקחת 2 חבילות טופו(חומוס)לחתוך כל חבילה ל 12 קוביות,
לטגן בתערובת 6 דקות(להוציא את הקוביות מהתערובת),
להעביר את התערובת לסיר(חשמלי)בישול איטי(6 וחצי ליטר),
להוסיף 1 ק״ג תפו״א בקוביות של 3 ס״מ,
להניח מעל את קוביות הטופו,
למלא כל קטנייה בשקית נפרדת להוסיף 3 כפות מתערובת הבצלים לקשור(להשאיר קצת מקום הקטניות תופחות)להניח על הטופו,
להוסיף צרור קליפות בצל יבשות קשורות(מוסיף לצבע החמין)
למלא מים רותחים עד 43 גובה השקיות,
להפעיל את הסיר על חום גבוה עד רתיחה של שעה,
להעביר לחום נמוך לבשל כל הלילה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>