מרק ירקות שורשים ודלועים עשיר טבעוני ללא גלוטן:
לטגן 3 בצלים סגולים קצוצים לשישיות טבעות עם שליש חבילת בצל ירוק חתוכה לחתיכות של 2 ס״מ,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)וחצי כפית פלפל שחור גרוס לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 4 גזרים חתוכים לחצאי טבעות בעובי 2 מ״מ בסכין זיגזג,
להוסיף 3 קולורבי חתוכים לקוביות של 1 ס״מ בסכין זיגזג,
להוסיף 4 תפו״א חתוכים לקוביות של 1 וחצי ס״מ,
להוסיף דלורית חתוכה לקוביות של 1 וחצי ס״מ,
לטגן בבצלים 4 דקות להוסיף מים עד גובה הירקות,
להרתיח ולבשל על אש בינונית עד רכות הירקות
להוסיף 2 בטטות בקוטר 4-5 ס״מ חתוכות לטבעות של 2 ס״מ וחתוכות לארבע עם סכין זיגזג,
להוסיף 2 דלעות ערמונים בחתיכות של 1 וחצי ס״מ למלא מים בגובה 1 ס״מ מעל הירקות,
להוסיף מלח הימלייה לפי הטעם לבשל עד רכות הדלעת ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>