קישואי זוקיני עגולים ממולאים באורז עדשים שחורים ערמונים ובצל מקורמל מבושלים בציר ירקות עשיר טבעוני ללא גלוטן:
להכין את תערובת האורז:
להכין כוס אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו),
לבשל 43 כוס עדשים שחורים לשטוף ולסנן,
לחתוך חבילת ערמונים(100 ג״ר)לחתיכות בינוניות,
להוסיף לאורז כפית וחצי אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית פלפל שחור גרוס 3 בצלים מקורמלים לערבב,
להוסיף את העדשים והערמונים מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להוסיף שליש כוס מים לערבב להכניס למיקרו ל 6 דקות.
לקחת 8 קישואים עגולים זוקיני להוריד 2 מ״מ מכיוון הפרח(בסיס),
לחתוך מכיוון הגבעול 1 ס״מ לחורר עם מקדח ממולאים 43 עומק,
לחורר עם קיסם בשליש התחתון של הקישואים כ 8 חורים מסביב(לכניסת הרוטב)
למלא ולדחוס מתערובת האורז,
להרתיח בסיר(שיש בו מקום בעמידה ל8 קישואים)ליטר וחצי מים עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית פלפל שחור גרוס ורבע כפית מלח הימלייה(ציר ירקות),
להכניס את הקישואים המלאים לבשל עד רכות הקישואים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>