תפוא מיני גורמה בקדירת חרס בניחוח עשבי תיבול ובטעם מדורה בתנור בבישול ארוך טבעוני ללא גלוטן:
לקחת חבילה( 1 וחצי ק״ג) מיני תפו״א מזני גורמה,
לקחת סיר חרס למלא חצי חבילת מיני תפו״א מזני גורמה,
להניח מעל 2 ענפי רוזמרין 6 ענפי תימין 2 ענפי אורגנו טריים,
להניח מעל את יתרת תפו״א לסגור עם המכסה,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות לאפות שעה וחצי,
להוריד את החום ל 90 מעלות לאפות לילה ובתאבון.
(לאכול אם מה שאוהבים טעם מדורה ללא הפיח)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>