גבעולי סלרי בכבישה עדינה פיקנטית טבעוני ללא גלוטן:
לקחת חבילת סלרי עלים(אמריקאי)(אני קטפתי באדניות שלי)להוריד את העלים לחתוך למקלונים של 3 ס״מ(מקלונים עבים לחתוך לחצי לאורך),
למשרה:להרתיח בסיר במשך חמש דקות 2 כוסות מים עם 3 כפות חומץ בלסמי כף מלח שליש כוס סוכר כפית זרעי חרדל כפית זרעי סלרי 2 ענפי תימין בעלים 3 שיני שום בטבעות דקות שליש כפית צילי יבש גרוס,
להכניס את מקלוני הסלרי לקערה לצקת את המשרה הרותח לצנן על השיש,
להעביר לצנצנת מעוקרת(עם כוס מים רותחים שעוברים בכל הצנצנת)להכניס למקרר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>