אבקת עירית מיובשת בשמש הביתית:
לקצור צרור גדול מהאדנית(שווה ל5 חבילות קנויות)הגידול מתחדש,
לקצוץ דקדק להכניס לתבנית חד פעמית רחבה,
להניח בשמש הביתית כמה ימים עד יבוש,
(אפשר בחום נמוך 80 מעלות טורבו בתנור=זהירות להשגיח שלא ישרף)
להעביר למטחנה תבלינים ואו לבלנדר חזק לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול של מרקים תבשילים פשטידות לביבות ומאפים טוב לשימוש היכן שיש אוכלים שלא אוהבים חתיכות בתיבול התיבול חוסך מקום וללא פג תוקף טעים ועדין)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>