מלח סלרי מלך מלחי המלחים טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקצור מהאדנית גבעולי סלרי (אני קטפתי 1 ק״ג ו600 ג״ר גבעולים ללא העלים העלים יהפחו לאבקת תיבול)(= ל4 חבילות סלרי אמריקאי),
לקצוץ במעבד מזון דקדק (לא רסק),
להעביר לתבנית חד פעמית רחבה וגדולה,
ליבש בשמש הביתית(בחורף להכניס לתנור חם על 90 מעלות טורבו להפוך כל עשר דקות צריך סבלנות בערך 3 שעות),
כשיבש לקרר טוב,
להעביר למטחנת תבלינים ואו לבלנדר חזק לטחון לאבקה,
האבקה משמשת כמלח טבעי ללא חומרים מוספים לתיבול ובתאבון.
(מ1.6 ק״ג אחרי יבוש נוצר מלח במשקל 80 ג״ר)
(מתאים לתיבולים ארומטיים מרקים תבשילים מאפים פשטידות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>