עוגת פירות יבשים עשירה לטו בשבט מקמח קוסמין מלא טבעונית:
לחתוך 75 ג״ר מכל פרי פירות יבשים לקוביות קטנות,
אננס תמרים פפאייה תות שדה משמש וצימוקים שלמים,
להכניס לקערת ערבוב להוסיך כף וחצי קמח קוסמין מלא לערבב ולהפריד בין הקוביות לציפוי מלא(כך הפירות לא נדבקים ולא שוקעים),
לערבב בקערת ערבוב 3 קופסאות רסק תפוחים(כל אחת 113 ג״ר)ללא תוספת סוכר וחצי כוס סוכר דמררה,
להוסיף 100 ג״ר נטורינה ממומסת כוס וחצי מיץ קלמנטינות כפית קינמון וכפית תמצית ווניל לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 3 וחצי כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית שטוחה סודה לשתייה קורט מלח לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף את הפירות היבשים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת 2 תבניות אינגליש קייק גדולות(של לחם)לצפות בנייר אפייה מרוסס במעט שמן למלא מהתערובת בגובה אחיד לישר,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות כחצי שעה ואו שיוצא קיסם יבש ובתאבון.
(אפשר לערבב כל פרי ואגוז שרוצים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>