קשאלך(כוסמת)עם אטריות אורז ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להכין 200 ג״ר אטריות אורז(3 מ״מ)לפי הוראות הבישול(לפני הבישול לקצר לאורך 4-5 ס״מ),
להכין כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת בכף שמן 2 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים להרתיח להעביר לאש קטנה,
לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה 4 בצלים מקורמלים לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את האטריות המבושלות לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>