חמין מקרוני ושורשים פיקנטי טבעוני

חמין מקרוני ושורשים פיקנטי טבעוני:
לבשל עם כף מלח חבילת מקרוני אל דנטה(לשמור 2 כוסות ממי הבישול)לסנן,
להעביר לקערת ערבוב עם כוס ממי הבישול,
לחתוך 2 תפו״א גדולים לטבעות בעובי 1 ס״מ עם סכין זיזג,
לטגן משני הצדדים עד הזהבה להניח על נייר סופג,
לקחת סיר לגחנון גדול קוטר 24 גובה 12 לצפות מבפנים עם נייר אפייה משומן בריסוס קל,
לסדר בתחתית הסיר את ״הציפס״בצורת פרח מסביב,
לחתוך 2 תפו״א 2 בטטות 2 גזרים לקוביות של ס״מ וחצי,
לקרמל 3 בצלים גדולים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)3 כפות פפריקה כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) 4 כפות סילן טבעי,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף כוס ממי הבישול של המקרוני לבשל על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף לקערת המקרוני לערבב,
להוסיף את ירקות השורש לערבב,
להכניס לסיר מעל תפו״א להדק לסגור עם המכסה,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לשעה וחצי,
להוריד את החום ל100 מעלות לאפות לילה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה