חטיף פול מצרי קטן ותבלינים בתנור(פצוחים) טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 600 ג״ר פול מצרי קטן עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,
לבשל עד רכות לסנן,(אפשר לקחת 3 קופסאות שימורים מסוננות),
ליבש להכניס לקערה עם 4 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
לפזר על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחת להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות חצי שעה,
להוציא לפזר מעל תערובת תבלינים של כמון פלפל שחור גרוס כורכום מעט מלח הימלייה,
להכניס לתנור לעוד כרבע שעה ואו עד הפריכות הרצויה לקרר להכניס לכלי אטום ובתאבון.
(אפשר כל צירוף של תבלינים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>